Búvárkurzusok

Bemutatás

Csak képzeld el, hova mennél! Kezdd a víz alatti világ megismerését egy NAUI búvárkurzusra való beiratkozással. Ez a tanúsított tanfolyamunk kezdők számára, ahol megtanulhatod az alapokat és olyan készségeket sajátíthatsz el, amik segítségével biztonságban merülhetsz a nyílt vizeken is.

Az elismert NAUI búvárkártya megszerzése egy olyan teljesítmény, amire mindig büszke lehetsz és aminek köszönhetően készen állhatsz majd arra, hogy egy vízalatti felfedezésekkel és kalandokkal teli életet kezdj.

A NAUI búvárkurzusok alatt tanulhatsz majd a modern búvárfelszerelésekről, a búvárkodás tudományáról, a felelősségteljes búvárkodásról és a víz alatti világról. A búvárkodási ismereteket először a zárt vízi környezet kényelmében, végül a NAUI oktatóval folytatott nyílt vízi edzés során tanítjuk és gyakoroljuk.

A 15 év feletti búvárok, akik túl vannak már legalább 25 nyílt vízi merülésen, de még nem rendelkeznek hivatalos képesítéssel (katonai, kereskedelmi, vagy tudományos búvárok) és szeretnének NAUI képesítést, haladó búvárkurzuson vehetnek részt, melyet kifejezetten nekik terveztünk.

Árak

Iratkozzon be egy haladó búvártanfolyamra, hogy felfedezhessen új merülési helyeket, és exkluzív tevékenységeket végezhessen egy NAUI oktató felügyelete alatt. Ez a tanfolyam lehetővé teszi a beiratkozottak számára, hogy megismerjenek olyan különlegességeket és búvártevékenységeket, amelyekre különösen nagy az érdeklődés. A búvárok magabiztosságra, új képességekre tehetnek szert, amint a víz alatti világról való tudásuk is gyarapodik.

A NAUI képzés messze túlmutat az alapokon! NAUI oktatóink a speciális merülések széles skálájára készítenek fel, a legnépszerűbbektől egészen a legegzotikusabbakig.

Ez a webhely sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Önnek. A böngészés folytatásával elfogadja azok használatát.