Cursuri scafandri

Prezentare

Doar imaginează-ți unde vei merge! Începe-ți explorarea subacvatică prin înscrierea la un curs de scafandru NAUI. Acesta este cursul nostru certificat pentru începători unde vei prelua cunoștințele de bază și abilitățile pentru a te scufunda în siguranță în apă deschisă.

Obținerea cardului de scafandru NAUI calificat este o realizare de care te vei simți mândru și datorită căreia vei fi gata să-ți începi o viață de descoperiri și aventuri subacvatice.

Pe durata cursurilor de scafandru NAUI, vei învăța despre echipament modern de scufundare, știința scufundării, scufundarea responsabilă și mediul subacvatic. Abilitățile de scufundare vor fi predate și practicate prima dată în confortul și conveniența unui mediu acvatic închis și la final pe durata antrenamentului în apă deschisă cu instructorul NAUI.

Scafandrii care au peste 15 ani cu minimum 25 de scufundări în ape deschise, dar care nu au certificări formale (scafandru militar, comercial sau științific), și care doresc să aibă o certificare NAUI pot completa un curs de scafandru experimentat realizat special pentru ei.

Tarife

Înscrie-te într-un curs de scafandru avansat pentru a explora noi locuri de scufundări și a întreprinde activități exclusive sub supravegherea unui instructor NAUI. Acest curs permite celor înscriși să învețe despre specialități și activități de scufundare asupra cărora există un interes special. Încrederea și abilitatea de scafandru vor crește în timp ce vei experimenta încântarea de a învăța mai multe despre lumea subacvatică.

Antrenamentul NAUI continuă mult mai departe de bază! Instructorii NAUI predau o gamă largă de scufundări specializate de la cele mai populare la cele mai exotice. Subiectele includ antrenament de urgență/salvare, fotografie subacvatică, videografie, vânat subacvatic, căutare & recuperare și folosirea altor gaze în locul aerului. Aproape orice subiect subacvatic de interes este probabil predat într-un curs de specializare NAUI. Alătură-te distracției și continuă scufundarea azi!

Descarca documente

Pentru a te înscrie la un curs de scafandri este nevoie de documentele de mai jos. Descărcă-le, completează-le și hai să dăm START aventurii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.